Stalling

De manege biedt stalling van uw paard of pony in een van de 63 ruime en goed geventileerde stallen, vergezeld van uiteraard goede verzorging en voeding. Tevens bieden wij uw paard of pony in het voor- tot najaar de mogelijkheid tot weidegang. Dagelijks vrij gebruik van alle rij-faciliteiten die op de manege aanwezig zijn.

De pensionstallen zijn inclusief weidegang, gebruik van binnen- en buitenmanege. De stallen worden eenmaal in de week uitgemest en dagelijks opgestrooid met vers stro. Verder krijgen de paarden een eerste klas brok (Sport-brok) en eerste klas ruwvoer. Zoals in het overzicht hieronder te zien valt, behoort zaagsel in de stal ook tot de mogelijkheden. De manege beschikt over super uitrij-mogelijkheden in het 450 hectare grote Borgerswold, waarin de manege ligt. De manege beschikt over de volgende bakken:

- Binnenmanege 20 x 40 meter
- Buitenmanege 25 x 55 meter
- Springtuin 50 x 100 meter (naast de manege in het park)
- Binnenmanege 20 x 40 meter en een buitenmanege 20 x 60 meter (deze is van de naastgelegen Rijvereniging, bij lidmaatschap, € 75,00 per jaar, kan hier ook gebruik van worden gemaakt)

Ook verzorgen wij de in- en verkoop van paarden en pony's, bemiddeling hierbij, en verhuur van (trouw-)koetsen en paardentrams (prijs op aanvraag)

Tarieven Pensionstalling

Paard op stro


€ 278,71
Pony op stro
€ 237,92
Op zaagsel of koolzaadstro (extra)
€ 29,-
Stapmolen/weidegang abonnement
€ 32,50
Copyright © 2020 Manege Lipizza
Met gemaakt door
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram