Aanbod

Paardrijden

Ben jij geïnteresseerd in pony’s en paarden en wil jij het rijden leren, dan ben je bij ons op het juiste adres. 

Ben je 7 jaar of ouder, dan kun deelnemen aan de lessen op zowel eigen- als manege-paard of -pony. De afwisselende dressuur- en spring-lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs van maandag tot en met vrijdag. Ook verzorgt de manege regelmatig dressuur- en spring-wedstrijden voor alle niveaus waar je zowel met je eigen- als manege-paard of -pony aan deel kan nemen.

Aangepast paardrijden

Op de dinsdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur wordt door een speciaal opgeleide instructrice, Anja den Oudsten, instructie gegeven aan verstandelijk of meervoudig gehandicapte ruiters. 

Het doel van de lessen is deze ruiters op een medisch, psychologisch, pedagogisch en hippisch verantwoorde wijze te laten deelnemen aan de paardensport. Door de jaren heen bestaat deze groep uit een hechte en zeer enthousiaste groep ruiters en vrijwilligers.

Voor meer informatie, klik hier

Trouwkoetsen

Ga je trouwen en zoek je voor de mooiste dag van je leven trouwvervoer in stijl? Dan kan Manege Lipizza jou van goede dienst zijn. 

Bij ons kan je namelijk kiezen uit een romantisch antiek open rijtuig of een chique trouwcoupe. Deze worden getrokken door twee prachtige paarden en voor op de bok zitten een passend geklede koetsier en een palfrenier. Zij zullen zorgen voor een zorgeloze rit en je op stijlvolle wijze helpen met het in- en uitstappen van de koets. Een koets van onze manege maakt jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag.

Voor meer informatie klik hier

Koetsen verhuur

Manege Lipizza verhuurt in samenwerking met Manege Biessum diverse koetsen. Of het nou gaat om speciaal vervoer voor een evenement, jubileum, promoactie of een sinterklaas intocht wij regelen het allemaal voor u.

Bij Manege Lipizza huurt u veel meer dan alleen een koets… Wij zorgen voor een passend geklede koetsier en een palfrenier, zij zullen zorgen voor een zorgeloze rit en je op stijlvolle wijze helpen met het in- en uitstappen van de koets. Heeft u andere ideeën of wensen.. wij denken met u mee.

Voor meer informatie klik hier

Kinderfeestjes

Manege Lipizza Veendam organiseert ook kinderfeestjes.

Is uw dochter/zoon bijna jarig dan kan dit een leuke gelegenheid zijn voor het laten organiseren van een kinderfeestje op deze manege.

Ponyrijden, spelletjes en daarbij patat met frisdrank zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje. Uiteraard maken wij gebruik van betrouwbare pony’s en goede begeleiding.

Voor meer informatie klik hier
Copyright © 2020 Manege Lipizza
Met gemaakt door
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram